Gratulálunk! - Újra ország bajnok az Árpád-pálinka

A Körösök Völgye Natúrpark Egyesület szívből gratulál az elismeréshez!

Újra ország bajnok az Árpád-pálinka

Magyarország Pálinkája 2016 évben az Árpád Prémium Piros Vilmos pálinka

A tavalyi és a 2012 évi sikert megismételve harmadjára is az ország Év legeredményesebb kereskedelmi pálinkafőzdéjévé választották az Árpád és Vadász Pálinkafőzdét.

Kedden, Budapesten, az Országházban, az idei Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny eredményhirdetésén Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter adta át a díjakat és gratulált cégünknek. A versenyen 51 kereskedelmi főzde nevezett, melyek közül az Árpád és Vadász Pálinkák kiemelkedően teljesítettek.

A díjátadón elhangzott: „Ilyen fölényes győzelem még nem született az Országos Pálinka- és Törkölypálinka versenyen, a cég hét champion címet érdemelt ki – tavaly is ők voltak a legjobbak hárommal –, és idén az ország legjobb pálinkája is az Árpád Prémium Piros Vilmos pálinka is e cég szortimentjéből került kiválasztásra.”

Büszkék vagyunk arra, hogy idén a szakmai zsűri Magyarország legjobb pálinkájának címét az Árpád Prémium Piros Vilmos pálinkájának ítélte oda, és hogy ismét hazahozhattuk a legeredményesebb pálinkafőzdének járó elismerést.

Az ország pálinkája cím mellett hét Champion-, kilenc arany-, tizennégy ezüst-, egy bronzérmet, kilenc ötcsillagos- és tizennégy pálinka kivallóságot tudhatunk magunkévá.

Köszönjük mindenkinek aki támogatja szakmai munkánkat és segíti cégünk eredményességét!

Árpád Pálinka csapata

 

 

Hírlevél

captcha 

naturparkok

 

szie banner

 

 

banner bikeplan

 

banner lischka

 

banner zoldulj

 

banner nea

 

liszi banner

 

banner crisper

 

banner nulla hulladek