Körösök Völgye Natúrparki vetélkedő 2018

A Körösök Völgye Natúrpark munkaszervezete, a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület „Körösök Völgye Natúrparki vetélkedő” címmel csapatversenyt hirdet 5-8. osztályos tanulók számára. A vetélkedő célja, hogy a tanulók jobban megismerjék a térséget, a települést, ahol élnek, ezért a feladatok kutatómunkát igényelnek az interneten, illetve a honlapunkon. A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk. Nevezési díj nincs. Nem feltétel a csapat iskolához kötött jelentkezése, örülnénk, ha a helyi közösségek (pl. művelődési házak) segítséget nyújtanának a gyermekeknek a vetélkedőn való részvételben. A vetélkedő 3 fordulóból áll, melyet 2018 áprilisában egy ünnepélyes eredményhirdetés zár le. Az összes fordulón részt vevő csapatok natúrparki ajándékcsomagban részesülnek.

A vetélkedő nyertes csapata képviselheti az Egyesületet a 2018. május 18 - 20 között megrendezésre kerülő II. Országos Natúrparki vetélkedő döntőjében, Pannontáj- Sokoró Natúrpark területén, Győrújbaráton. A győztes csapattagoknak és csapattagonként 1 fő kísérő számára az utazási- és szállásköltséget az Egyesület megtéríti.

Jelentkezés módja: az alábbi online kérdőív kitöltése, 2018. március 25-ig:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQ7vVQuTX0ZNp9QDFsfcaDA1x78QSyDS924vzzY40Gn9fu2Q/viewform

 A vetélkedő menete: a csapatok az alábbiakban megadott időpontokban az Egyesület Facebook oldalán (www.facebook.com/korosokvolgye.hu) megtalálhatják a feladatsorokat. A felelet válaszadós feladatokat a megadott online kérdőíven kell megválaszolni. FONTOS! A kérdőív egyszer tölthető ki! Így érdemes akkor elkezdeni a kitöltést, ha minden válasszal rendelkezik a csapat.

A három forduló időpontja:
  1. forduló - 2018. március 10. - Témája: Körösök Völgye Natúrpark és a Körösök Vidéke
  2. forduló - 2018. április 3. - Témája: Natúrparkok működése a 4 pillér mentén
  3. forduló – 2018. április 27. - Témája: Natúrparkok Magyarországon
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem keresse bizalommal munkatársunkat, Gérusné Hrabovszki Tímeát az alábbi elérhetőségeken:
telefonszám: 66/445/885 
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Hírlevél

captcha 

naturparkok

 

szie banner

 

 

banner bikeplan

 

banner lischka

 

banner zoldulj

 

banner nea

 

liszi banner

 

banner crisper

 

banner nulla hulladek