Kölcsönözhető játékok

Ökotudatos társasjátékok

"Zöld lábnyomok Körös Körül" Ökotudatos társasjáték

P1070872 250A Norvég Civil Támogatási Alap és az Ökotárs finanszírozásával 2009-2010-ben megvalósult "Zöld Lábnyomok Körös Körül" elnevezésű környezettudatos nevelési program keretében elkészült az Egyesület első ökotudatos oktató tásasjátéka. A játék több témában tartalmaz oktató, elgondolkodtató kérdéseket és válaszokat. A játék során a játékosoknak többek között hulladékcsökkentés, szelektív hulladékgyűjtés, madárbarát és lepkebarát kert témákban kell helytállniuk, hogy minél több virágot gyűjtve megnyerjék a játékot. A játékot 2-50 fő játszhatja, 10 főig egymás ellen, 10 fő felett csapatokba szerveződve. A játék egyaránt kikölcsönözhető és helyben, a látogatóközpontban is játszható. Külön kérésre játékvezetőt biztosítunk.

Korosztály: 10-99 éves korig
További részletek, bejelentkezés: 06/66/445-885

 
Kék bolygó" ökotudatos társasjáték

tarsas_w_250A "Kék bolygó" fantázianévre keresztelt társasjáték a kisebbeket vezeti be környezetvédelem rejtelmeibe. A játék során a játékosok 1 csapatot alkotva játszanak, hogy minél több lábnyomot, felhőt és napot gyűjtsenek a csoportnak. Három kategóriában kell megfelelni a kis játékosoknak: képfelismerés, ügyeskedés és környezettudatos kérdések. A kérdések és a feladatok tetszés szerint alakíthatók a játékosok fejlettségi szintjéhez.

A játék lebonyolításához 3 játékvezető az ideális, de 1 felnőttel is játszható. A játék a látogatóközpont játszóházában, illetve külön kérésre a saját intézményükben is játszható. 1 fő játékvezetőt biztosítunk a játékhoz.

Korosztály: 4 éves kortól
További információ és részletek: 06/66/445-885

Hírlevél

captcha 

naturparkok

 

banner bikeplan

 

banner lischka

 

banner zoldulj

 

banner nea

 

liszi banner

 

banner crisper

 

banner nulla hulladek